محققان دریافتهاند که ناهماهنگی بین وعدههای غذایی و ورزش کردن به مشگلات گوارشی میانجامد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
در حالی که ورزش خصوصا ورزشهای هوازی میتواند به رفع یبوست کمک زیادی کند؛ محققان دریافتهاند که نا هماهنگی بین وعدههای غذایی و ورزش کردن به مشگلات گوارشی منجر میشود.
محققان توصیه میکنند پیش از شروع ورزش، غذا نخورید و بین زمان ورزش و صرف غذا حداقل یک ساعت فاصله وجود داشته باشد.
افراد برای ترک سیگار معمولا از داروی وارنیکلین استفاده میکنند؛ این درحالی است که به تازگی محققان دریافتهاند که مصرف این دارو احتمال ابتلا به مشکلات قلبی-عروقی را افزایش میدهد.
محققان کانادایی با بررسی وضعیت پزشکی بیش از پنجاه هزار نفر دریافته اند؛ مصرف داروی وارنیکلین، ۳۴ درصد خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
بسیاری از افراد معتقدند که سلولهای بنیادی با تولید مو؛ میتواند تحولی عظیم در درمان ریزش مو ایجاد کند.
به تازگی پژوهشگران آمریکایی موفق به تولید لایههای مختلف پوست شده اند تا فولیکولهای مو را در این لایهها پرورش دهند.
فعالیتهای زیادی برای پرورش لایههای پوستی انجام شده اما تنها چند نوع سلول پوستی ساخته شده است؛ پوست بیش از ۲۰ نوع سلول دارد.
محققان امیدوارند تحقیقات بیشتر بر روی سلولهای پوستی با کمک سلولهای بنیادی بتواند به ساخت مو بیانجامد.
لبنیات منبع شناخته شده کلسیم هستند اما بسیاری از سبزیجات منابع بهتری برای جذب کلسیم هستند؛ زیرا بدن انسان کلسیم موجود در منابع گیاهی را راحتتر از لبنیات جذب میکند؛ همچنین گیاهان علاوه بر کلسیم منابع مهم ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی است.
در میوه و سبزیجات توت، اسفناج، کدو گردویی، بامیه، بروکلی، کیل، برگ شلغم و انگور فرنگی (خارتوت) بیشترین میزان کلسیم را دارند.
برای جذب کلسیم، مغزها و دانههای خوراکی را هم نباید فراموش کرد؛ برای مثال بدن انسان با مصرف تنها یک قاشق غذاخوری از دانههای کنجد، حدود ۹۰ میلی گرم کلسیم را جذب میکند.
مصرف بیش از حد نمک آسیبهای زیادی را به همراه خواهد داشت؛ نمک زیاد علاوه بر بالارفتن فشار خون، احتمال ایجاد سنگ کلیه را هم افزایش میدهد؛ همچنین برخی از پزشکان معتقدند مصرف بیش از حد نمک، موجب دفع کلسیم ضروری بدن از طریق ادرار میشود.
پیش از این مطالعات دانشمندان نشان داده بود که مصرف نمک با مرگ و میر ناشی از سرطان معده نیز در ارتباط بوده است.
اگر تبلیغی را دیده اید که استفاده از یک نوع شامپو، سفیدی مو را از بین میبرد، باور نکنید.
بسیاری این شایعه را مطرح میکنند که شامپوهای خاصی میتوانند از سفیدی زودرس موها جلوگیری کنند؛ متخصصین پوست و مو معتقدند این موضوع جنبه علمی ندارد.
فقر آهن، کمبود روی، کمبود ویتامینها مخصوصا ویتامین ۱ B. و رژیمهای طولانی مدت و ناصحیح از عوامل سفیدی زود رس مو هستند.
انتهای پیام/